Containerløsninger – for avløp, drikkevann og industri

containerløsning for prosessvann

Som alternativ til tradisjonelt bygg kan vi levere ulike produkter til avløp, drikkevann og industri, i isolerte stålcontainere fra Container Norway. Dette egner seg godt til mindre anlegg, og for de som ønsker en «mobil» løsning.

Kundetilpasset og prisgunstig løsning

Våre containerløsninger leveres i 10, 20 og 40 fot størrelse. Innvendige overflater er vannbestandige, og om ønskelig kan containeren leveres med utvendig impregnert Royal kledning, samt med eget rom for nødstrømsaggregat. Det leveres da med utsparing i vegg for ventilasjon. Vår Containerløsning er prisgunstige og krever lite vedlikehold. 

Som standard leveres container med:

  •  Isolert ‘plåtis strong’ tak, vegger, dører.                 
  •  400v/32amp/3fas. El instal med 1xLED og varme.
  •  Strekk til utvendig koblingsboks for lys.
  •  Isolering av container under eksisterende gulv.
  •  Plating av isolering under hele containeren med galvaniserte plater.
  •  Dør 90 x 210 cm i stål montert på langvegg.
  •  2 komponent epoxylakk på gulv og litt opp på vegg.
  •  Utelys

Design av container løsning skjer i samråd med kunde. Container plasseres på et fundament med røroppstikk gjennom gulv eller vegg. Prosessanlegg er ferdig montert i container.

containerløsning for prosessvann

KONTAKT MEG OM Containerløsninger – for avløp, drikkevann og industri

Produkter PROSESSVANN

LIT UV-ANLEGG

UV (ultrafiolett stråling), regnes over hele verden som en svært pålitelig, kostnadseffektiv og ikke minst miljøvennlig løsning for desinfisering av vann. UV strålingen ødelegger den genetiske strukturen i mikroorganismene i vannet og hemmer organismenes evner til å formere seg. Bakterier, virus og cyster i vannet blir effektivt inaktivert.

Våre anlegg dekker alle behov og kapasiteter. De er godkjente av  FHI  (folkehelseinstituttet) og innehar Ø-norm sertifiseringen.

SANDFILTRERING

Vi leverer kundetilpassede doseringsanlegg for ulike applikasjoner. Sammen med våre underleverandører prosjekterer vi komplette løsninger som ivaretar den kvalitet sluttkunder ønsker. Et doseringsanlegg består av doseringspumpe med tilbehør, målekolonne, dokumentasjon og brukermanual.

BÅNDFILTER -
SLAMBEHANDLING

Robust teknologi for krevende miljø.

Unik Filtersystem AS levere ulike tilpassede løsninger til slambehandling.

Våre båndfilter er funksjonell og robuste løsninger for prosessvann. Her finner du løsninger på dine utfordringer til en konkurransedyktig pris.

 

BÅNDFILTER -
INNSTAKSFILTRERING

Unik Filtersystem AS leverer ulike og komplette løsninger for filtrering av inntaksvann. For trykkløse innløp benytter vi trommelfilter eller Unik båndfilter, som er funksjonell og robust løsning for inntaksvann til akvakultur anlegg. Her finner du løsninger på dine utfordringer til en konkurransedyktig pris.

Våre systemer bidrar til et sikkert og godt arbeidsmiljø for operatørene, og leveres fullautomatiserte med et minimalt krav til ettersyn, service og vedlikehold.

BÅNDFILTER - AVLØPSFILTRERING

Unik Filtersystem AS leverer komplette løsninger for avløpsfiltrering.

Vi leverer blant annet et egenutviklet båndfiltersystem. En funksjonell og robuste løsninger for akvakultur. Her finner du gode løsninger på dine utfordringer og til en konkurransedyktig pris.

TRYKKSIL FRA AMIAD

Trykksil benyttes gjerne i forkant av annen prosess, i forbindelse med UV-anlegg eller som frittstående enhet for å forbedre vannkvaliteten, eller for hindre skade eller forringelse av annet utstyr.

DOSERINGSANLEGG

Vi leverer kundetilpassede doseringsanlegg for ulike applikasjoner. Sammen med våre underleverandører prosjekterer vi komplette løsninger som ivaretar den kvalitet sluttkunder ønsker. Et doseringsanlegg består av doseringspumpe med tilbehør, målekolonne, dokumentasjon og brukermanual.

CONTAINERLØSNING

Som alternativ til tradisjonelle bygg, leverer vi prosessutstyr i kundetilpassede containerløsninger. Egner seg godt til bl.a. mindre vannverk og for de som ønsker en mobil løsning. 

SØK

Søk i produkter, tjenester, referanser, prosjekt.