Referanse kategori
Drikkevann
Narvik Vann - vannrensing
Narvik Vann - Djupvik Vannverk

Djupvik er et lite vannverk rett utenfor Narvik med ca. 50 abonnenter i forsyningsområdet. Inntaket er et bekkeinntak. Narvik Vann inngikk kontrakt med Unik Filtersystem om oppgradering av vannbehandlingsprosessen.

Unik Filtersystem ble antatt som totalleverandør for oppdraget om å bygge et nytt prosessrom og å installere et fargefjerning og ozon-biofiltreringssystem med UV som behandling.

Fra start av prosjektet og til ferdig prosess, har Unik Filtersystem guidet oss gjennom prosessen og svart ut våre mange spørsmål. Rør og rigg ble levert, montert og satt i drift i løpet av noen få hektiske uker.

Vennlig hilsen
Astri M. Høiem
Prosjektingeniør VA
Narvik Vann

Drikkevann
Vannbehandlingsanlegg levert på Borgundvåg Vannverk
Borgundvåg Vannverk

Unik Filtersystem AS oppretta eit godt samarbeid fra starten av prosjektet, og var tilgjengelig 24/7.  I godt samarbeid med Unik vart prosjektet Borgundvåg VBA som det var tidspress på fra start utført på rekordtid, slik att tilkobla abonnementer fikk reint og godt drikkevann.  Unik leverer eit godt produkt og eit kjempe service nett, slik att ein sikrer driftssikkerhet av anlegget.

Leveransen fra Unik Filtersystem inneholdt alle maskiner og prosessutstyr inne i bygget. Anlegget ble levert på ramme/skidd: Partikkel filter, LIT UV, doble produksjonslinjer, trykkøkningsanlegg, rentvannstank, styring prosess og nødstrøm.

Beste helsing
Kristoffer Nes Berg
Entreprenørservice

 

 

Akvakultur
Amiad arkal diskfilter filtrering sjøvann
Vik Settefisk AS

Vi har installert Amiad filtersystem for sjøvann type Arkal diskfilter 20micron med en kapasitet på 30m3/t.
Filteret passer seg selv, er enkelt å rengjøre og krever lite vedlikehold.
Anbefales!

Vennlig hilsen
Erik Morvik
Vik Settefisk AS

 

Drikkevann
vannbehandling for brakkvann
Breivik Vannverk - fra brakkvann til rent vann

Tilbakemelding fra PK strøm, entreprenør for prosjekt Breivik Vannverk:

Unik Filtersystem leverte et detaljert og innholdsrikt tilbud som var lettforståelig til tross for et detaljrikt fag. Unik har opptrådt profesjonelt og ryddig gjennom hele prosessen via god kommunikasjon og faglig kompetanse. Sluttproduktet er av forventet kvalitet til avtalt pris. Takk for samarbeidet!

Vennlig hilsen
Vidar Larsen
Prosjektleder
PK Strøm AS

Drikkevann
Lindås kommune

Vårt nye anlegg leverer vann til store deler av kommunen. Kapasiteten er ca. 325 m3/t.

Unik Filtersystem har utført det maskintekniske anlegget. Det har vært en god prosess med mange detaljer som måtte løses underveis, her har Unik Filtersystem vært veldig løsningsorienterte.

Våre erfaringer med Unik Filtersystem angående kontrakt, levering, faglig utførelse og fakturering er positive.»

Knut Espetvedt
Teknisk drift
Lindås kommune

Akvakultur
Sande Settefisk AS

Sande Settefisk valgte båndfiltersystemet til Unik Filtersystem bl.a. fordi Unik klarte å tilpasse det til vår gamle instillasjon slik at vi unngikk  å bygge nytt inntak.
Med båndfiltrering av inntaksvann reduserer vi risikoen for driftsstans og uønskede hendelser tilknyttet dårlig vær.
Serviceavtale med Unik Filtersystem sikrer god drift gjennom hele året.
Siste og ikke minst, Unik har kjekke folk å samarbeide med.

Vennlig hilsen
Tom Wilke
Sande Settefisk AS

 

Drikkevann
Herland Vassverk SA

«Vi er et privat vannverk som har investert i et Unik Krystall fullrenseanlegg med kapasitet på 180 M3/døgnet. I planleggingsprosessen ble vi anbefalt å kontakte Unik Filtersystem AS, som går for å være et seriøst firma med godt rykte i bransjen. Vi brukte ikke penger på konsulent, og gjennom dialog med Unik Filtersystem kom vi frem til en god og riktig løsning for oss. Styret har hele veien hatt et konstruktivt samarbeid med Unik Filtersystem for et optimalt resultat. Det er gode tilbakemeldinger fra våre abonnenter for fantastisk klart og godt vann!»

Sigmund Herland 
Formann, Herland Vassverk SA

KONTAKT MEG OM Referanser

SØK

Søk i produkter, tjenester, referanser, prosjekt.