UV Anlegg for prosessvann

UV  – Miljøvennlig og effektiv

UV (ultrafiolett stråling), regnes over hele verden som en svært pålitelig, kostnadseffektiv og ikke minst miljøvennlig løsning for desinfisering av vann.

UV strålingen ødelegger den genetiske strukturen i mikroorganismene i vannet og hemmer organismenes evner til å formere seg. Bakterier, virus og cyster i vannet blir effektivt inaktivert (desinfeksjonseffektivitet 99,99%).

Godkjent og Ø-norm sertifisert

Våre anlegg dekker alle behov og kapasiteter. De er godkjente av  FHI  (folkehelseinstituttet) og innehar Ø-norm sertifiseringen.

Produktsammensetningen av våre UV anlegg er en kombinasjon av egenproduserte Optimal UV aggregater (enkeltvis kapasiteter fra 15m3/t til 414 m3/t), og til våre LIT DUV-xA anlegg med nærmest ubegrenset kapasitet.

UV anlegg leveres med styreskap som inneholder nødvendige doseinstrument, timeur, lampeindikator og el. tilkopling.

Agentur LIT

I 2007 ble Unik Filtersystem valgt som eneforhandler for  LIT-UV i skandinavia. LIT er en av topp tre ledende utviklere og produsenter av UV systemer, og har en rekke store leveranser innen desinfisering av drikkevann, avløpsvann og industri. LIT sikrer et optimalt valg i teknologi, kvalitet og pris for hver applikasjon. LIT systemer er innovative løsninger for kjemiskfri vanndesinfeksjon, og vi bidrar med dette til verdens helse og det globale miljø. 

Presentasjon LIT

Reservedeler

For å sikre drift, effekt, forventet levetid og garanti, må originale produkter benyttes i garantiperioden. Det er kun Unik Filtersystem som selger originale deler fra LIT.

Vi har gode avtaler med våre underleverandører, og sammen med egenproduserte deler sikrer vi  et bredt spekter med kvalitetsprodukter til konkurransedyktige priser. 

Serviceavtale med Unik – rabatterte priser på deler

En av  mange fordelene ved å inngå serviceavtale med Unik Filtersystem, er rabatt på kjøp av deler. 

Typiske bruksområder for vår UV- teknologi 

 • Kommunalt drikkevann
 • Kommunalt og industrielt avløpsvann
 • Gjenbruk av avløpsvann til landbruksvanning
 • Industrielt gjenbruk av vann
 • Akvakultur og fiskeoppdrett
 • Mat- og drikkevareindustrien
 • Farmasøytisk industri
 • Privat og offentlig vannforsyning
 • Hus og hytter
 • Kontor- og næringsbygg
 • Sykehus
 • Hoteller og restauranter

 

KONTAKT MEG OM UV Anlegg for prosessvann

Produkter PROSESSVANN

LIT UV-ANLEGG

UV (ultrafiolett stråling), regnes over hele verden som en svært pålitelig, kostnadseffektiv og ikke minst miljøvennlig løsning for desinfisering av vann. UV strålingen ødelegger den genetiske strukturen i mikroorganismene i vannet og hemmer organismenes evner til å formere seg. Bakterier, virus og cyster i vannet blir effektivt inaktivert.

Våre anlegg dekker alle behov og kapasiteter. De er godkjente av  FHI  (folkehelseinstituttet) og innehar Ø-norm sertifiseringen.

SANDFILTRERING

Vi leverer kundetilpassede doseringsanlegg for ulike applikasjoner. Sammen med våre underleverandører prosjekterer vi komplette løsninger som ivaretar den kvalitet sluttkunder ønsker. Et doseringsanlegg består av doseringspumpe med tilbehør, målekolonne, dokumentasjon og brukermanual.

BÅNDFILTER -
SLAMBEHANDLING

Robust teknologi for krevende miljø.

Unik Filtersystem AS levere ulike tilpassede løsninger til slambehandling.

Våre båndfilter er funksjonell og robuste løsninger for prosessvann. Her finner du løsninger på dine utfordringer til en konkurransedyktig pris.

 

BÅNDFILTER -
INNSTAKSFILTRERING

Unik Filtersystem AS leverer ulike og komplette løsninger for filtrering av inntaksvann. For trykkløse innløp benytter vi trommelfilter eller Unik båndfilter, som er funksjonell og robust løsning for inntaksvann til akvakultur anlegg. Her finner du løsninger på dine utfordringer til en konkurransedyktig pris.

Våre systemer bidrar til et sikkert og godt arbeidsmiljø for operatørene, og leveres fullautomatiserte med et minimalt krav til ettersyn, service og vedlikehold.

BÅNDFILTER - AVLØPSFILTRERING

Unik Filtersystem AS leverer komplette løsninger for avløpsfiltrering.

Vi leverer blant annet et egenutviklet båndfiltersystem. En funksjonell og robuste løsninger for akvakultur. Her finner du gode løsninger på dine utfordringer og til en konkurransedyktig pris.

TRYKKSIL FRA AMIAD

Trykksil benyttes gjerne i forkant av annen prosess, i forbindelse med UV-anlegg eller som frittstående enhet for å forbedre vannkvaliteten, eller for hindre skade eller forringelse av annet utstyr.

DOSERINGSANLEGG

Vi leverer kundetilpassede doseringsanlegg for ulike applikasjoner. Sammen med våre underleverandører prosjekterer vi komplette løsninger som ivaretar den kvalitet sluttkunder ønsker. Et doseringsanlegg består av doseringspumpe med tilbehør, målekolonne, dokumentasjon og brukermanual.

CONTAINERLØSNING

Som alternativ til tradisjonelle bygg, leverer vi prosessutstyr i kundetilpassede containerløsninger. Egner seg godt til bl.a. mindre vannverk og for de som ønsker en mobil løsning. 

SØK

Søk i produkter, tjenester, referanser, prosjekt.