Vannbehandling hus og hytter

Selv om vi har godt vann i Norge, er rent vann dessverre ingen selvfølge.
Mange vannkilder inneholder virus, bakterier, jern, mangan, kalk og humus m.m. 
Resultatet er dårlig mage, sykdom og arbeidsfravær.

Unik Filtersystem har i mer enn 35år levert vannrenseanlegg med fokus på kvalitet, driftsikkerhet og miljø.
Å bidra til å sikre vårt viktigste næringsmiddel – TRYGT OG GODT VANN!

Våre vannrenseanlegg tilpasses dine behov. For å kunne velge riktig løsning til deg, anbefaler vi å ta en vannprøve. Dette er enkelt å ta selv: kjøp vannprøve. 

3 av våre modeller inneholder UV (ultra violet) teknologi som fjerner virus, cycter og bakterier: Ecoli, giardia, koliforme bakterier osv. Teknologien er effektiv, miljøvennlig og godkjent av folkehelseinstituttet.

Våre anlegg er enkle å vedlikeholde (se video under), og deler får du selvfølgelig kjøpt av oss.

Sammen finner vi din UNIKe løsning. Ta kontakt for en uforpliktende prat og tilbud

rensing av vann til hus og hytter fjerner bakterier og virus UV fjerner bakterier virus ecoli vannbehandling som er enkel å vedlikeholde

Pakke 1

Til hus og hytter som har klart og godt vann, men med fare for eller påvist bakterier/ kimtall.

Pakke 2

Til hus og hytter med brønnvann, inntak fra elv/innsjø, eller takvann hvor vannet i perioder har litt farge og hvor det er fare for, eller påvist bakterier/kimtall. 

produkt for vannbehandling til hus og hytter renser vann inneholder partikkelfilter og kullfilter fjerner smuss rensing av vann
vannbehandling til hus og hytter med brønnvann takvann eller fra elv og innsjø Fjerner farge humus jern mangan og kalk vannrensing kilder fra borehull med overflatevann

Pakke 3

Til hus og hytter med brønnvann, inntak fra elv/sjø eller takvann. Vannet er farget av humus, eller inneholder jern, mangan og/eller kalk. Kan også brukes til rensing av vann fra borehull med overflatevann. 

Pakke 4

Til hus og hytter med vann fra borehull/ grunnvann hvor vannet inneholder jern, mangan og kalk.

vannrensing til hus og hytte med vann fra borekull hvor vann inneholder jern mangan og kalk

Introduksjon & instruksjonsvideoer

Introduksjon pakke 2

Forutsetninger for montering

Hvordan utføre vedlikehold

Rengjøring av kvartsglass

Mulige feilkilder

Nedstengning for sesongen
NB! Husk ta ut støpsel strømtilførsel før resten av prosedyre følges

KONTAKT MEG OM Vannbehandling hus og hytter

Produkter DRIKKEVANN

KRYSTALLFILTRERING

Krystall Fullrenseanlegg er et vel utprøvd anlegg for fargefjerning, spesielt utviklet for typisk norsk råvann. Passer  små og mellomstore vannbehandlingsanlegg med kapasitetskrav på mellom 60 og 2500m3/ døgn.

Sandfiltrering

Sandfiltrering – Miljøvennlig og effektivt.
Filtrering av veske gjennom filtersand er den vanligste og best utprøvde filtreringsmåte som brukes til vannrensing. Sandfilter renser vann ved at vannet graviteres eller pumpes gjennom en tank fylt med filtersand. Type filtersand bestemmes av hvilke råvann som skal filtreres, og hvor fin filtrering man ønsker og å oppnå. 

UV-anlegg

UV (ultrafiolett stråling), regnes over hele verden som en svært pålitelig, kostnadseffektiv og ikke minst miljøvennlig løsning for desinfisering av vann. UV strålingen ødelegger den genetiske strukturen i mikroorganismene i vannet og hemmer organismenes evner til å formere seg. Bakterier, virus og cyster i vannet blir effektivt inaktivert. Vi har AGENTUR på LIT-UV.

Våre anlegg dekker alle behov og kapasiteter. De er godkjente av  FHI  (folkehelseinstituttet) og innehar Ø-norm sertifiseringen.

 

HØYDEBASSENG

Vi leverer høydebasseng (lagertanker) i ulike material kvaliteter og lagringsvolum. Høydebasseng blir brukt som buffer før drikkevannet fordeles til forbrukere. Formålet med bassenget er å jevne ut variasjoner i vannforbruket og sikre vannforsyning til innbyggerne ved strømbrudd eller andre driftsforstyrrelser.

VANNBEHANDLING TIL HUS OG HYTTER

Selv om vi har godt vann i Norge, er rent vann dessverre ingen selvfølge. Mange vannkilder inneholder virus, bakterier, jern, mangan, kalk og humus m.m. 

Våre vannrenseanlegg tilpasses dine behov, er enkle å montere og vedlikeholde. 3 av våre modeller inneholder UV teknologi. Effektiv, miljøvennlig og godkjent av folkehelseinstituttet.

Les mer og se introduksjon-  og instruksjonsvideoer.

 

TRYKKSIL fra amiad

Trykksil benyttes gjerne i forkant av annen prosess, i forbindelse med UV-anlegg eller som frittstående enhet for å forbedre vannkvaliteten, eller for å hindre skade eller forringelse av annet utstyr. Vi har AGENTUR på AMIAD. 

DOSERINGSANLEGG

Vi leverer kundetilpassede doseringsanlegg for ulike applikasjoner. Sammen med våre underleverandører prosjekterer vi komplette løsninger som ivaretar den kvalitet sluttkunder ønsker. Et doseringsanlegg består av doseringspumpe med tilbehør, målekolonne, dokumentasjon og brukermanual.

 

CONTAINERLØSNING

Som alternativ til tradisjonelle bygg, leverer vi vannbehandlingsanlegg i kundetilpassede containerløsninger. Egner seg godt til mindre vannverk og for de som ønsker en mobil løsning. 

VANNANLYSE

Her kan du kjøpe vannanalysepakke. Denne vil sikre at du får tilbud på et tilpasset system som gir deg trygt og godt drikkevann.

I samarbeid med Eurofins har vi utformet en vannanalysepakke tilpasset våre vannrenseanlegg. Pakken passer for deg som har privat vannforsyning fra overflatevann, elv, takvann, brønn eller borehull. 

SØK

Søk i produkter, tjenester, referanser, prosjekt.