Slambehandling – prosessvann

Unik Filtersystem AS leverer ulike løsninger til slambehandling.

Robust teknologi for krevende miljø

Unik båndfilter er en funksjonell og robuste løsninger for prosessvann. Sammen finner vi løsninger på dine utfordringer til en konkurransedyktig pris.

UNIK Båndfilter består av solid og standardisert teknologi med førsteklasses materialvalg. Våre båndfilter tilpasses. Vi har bl.a. stort utvalg fra grove til finmaskede filterduker, og kan skalere våre systemer opp og ned, slik at det oppfyller dine ønsker og filtreringsbehov.

Unik båndfilter har egne rengjøringssystemer av filterduken, som opprettholder og gir ønsket renseeffekt under varierende forhold og vannkvaliteter. På en rekke modeller kan vi tilby noe som kaller «hybrid rengjøring». Hybrid rengjøringssystem består av rengjøring med roterende børste, luft-rengjøring, og tradisjonell rengjøring med spylevann. De ulike rengjøringsmetodene kan kjøres i parallell eller hver for seg. Båndfilteret kan også leveres med automatiserte system for slambehandling som kan kompletteres med løsninger som komprimerer slammet («avvanner»). Dette gjør det enda enklere å håndtere avfall etter renseprosessen.

UNIK Båndfilter bidrar til et godt og sikkert arbeidsmiljø for operatørene, og leveres fullautomatiserte med et minimalt krav til ettersyn, service- og vedlikehold.

Slambehandling Unik båndfilter

KONTAKT MEG OM Slambehandling – prosessvann

Produkter PROSESSVANN

LIT UV-ANLEGG

UV (ultrafiolett stråling), regnes over hele verden som en svært pålitelig, kostnadseffektiv og ikke minst miljøvennlig løsning for desinfisering av vann. UV strålingen ødelegger den genetiske strukturen i mikroorganismene i vannet og hemmer organismenes evner til å formere seg. Bakterier, virus og cyster i vannet blir effektivt inaktivert.

Våre anlegg dekker alle behov og kapasiteter. De er godkjente av  FHI  (folkehelseinstituttet) og innehar Ø-norm sertifiseringen.

SANDFILTRERING

Vi leverer kundetilpassede doseringsanlegg for ulike applikasjoner. Sammen med våre underleverandører prosjekterer vi komplette løsninger som ivaretar den kvalitet sluttkunder ønsker. Et doseringsanlegg består av doseringspumpe med tilbehør, målekolonne, dokumentasjon og brukermanual.

BÅNDFILTER -
SLAMBEHANDLING

Robust teknologi for krevende miljø.

Unik Filtersystem AS levere ulike tilpassede løsninger til slambehandling.

Våre båndfilter er funksjonell og robuste løsninger for prosessvann. Her finner du løsninger på dine utfordringer til en konkurransedyktig pris.

 

BÅNDFILTER -
INNSTAKSFILTRERING

Unik Filtersystem AS leverer ulike og komplette løsninger for filtrering av inntaksvann. For trykkløse innløp benytter vi trommelfilter eller Unik båndfilter, som er funksjonell og robust løsning for inntaksvann til akvakultur anlegg. Her finner du løsninger på dine utfordringer til en konkurransedyktig pris.

Våre systemer bidrar til et sikkert og godt arbeidsmiljø for operatørene, og leveres fullautomatiserte med et minimalt krav til ettersyn, service og vedlikehold.

BÅNDFILTER - AVLØPSFILTRERING

Unik Filtersystem AS leverer komplette løsninger for avløpsfiltrering.

Vi leverer blant annet et egenutviklet båndfiltersystem. En funksjonell og robuste løsninger for akvakultur. Her finner du gode løsninger på dine utfordringer og til en konkurransedyktig pris.

TRYKKSIL FRA AMIAD

Trykksil benyttes gjerne i forkant av annen prosess, i forbindelse med UV-anlegg eller som frittstående enhet for å forbedre vannkvaliteten, eller for hindre skade eller forringelse av annet utstyr.

DOSERINGSANLEGG

Vi leverer kundetilpassede doseringsanlegg for ulike applikasjoner. Sammen med våre underleverandører prosjekterer vi komplette løsninger som ivaretar den kvalitet sluttkunder ønsker. Et doseringsanlegg består av doseringspumpe med tilbehør, målekolonne, dokumentasjon og brukermanual.

CONTAINERLØSNING

Som alternativ til tradisjonelle bygg, leverer vi prosessutstyr i kundetilpassede containerløsninger. Egner seg godt til bl.a. mindre vannverk og for de som ønsker en mobil løsning. 

SØK

Søk i produkter, tjenester, referanser, prosjekt.